Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Jørpeland

Din svenske forretningsforbindelse i Norge

Er du en bedrift i Jørpeland som søker etter svenske forretningstjenester? Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med base i Sverige, kan jeg hjelpe din bedrift med å navigere seg gjennom det svenske markedet og få mest mulig ut av forretningsmulighetene som finnes der.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Jørpeland?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Jørpeland å lykkes, herunder:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvide virksomheten din til Sverige, enten ved å etablere et datterselskap, inngå partnerskap med svenske selskaper eller på andre måter.
  • Salg og forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg med potensielle kunder og partnere i Sverige, og hjelpe deg med å bygge relasjoner som kan føre til økt salg og vekst.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å navigere deg gjennom det svenske byråkratiet, forstå svenske lover og forskrifter, og sikre at virksomheten din overholder alle krav.
  • Språktjenester: Jeg kan bistå deg med oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og andre dokumenter til og fra svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Jørpeland:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, som kan være til nytte for din bedrift.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både norsk og svensk, noe som gjør kommunikasjon enkel og effektiv.

Jørpelands økonomiske fordeler

Jørpeland har en sterk økonomi med en rekke eksportrettede bedrifter. Min ekspertise innenfor svenske forretningstjenester kan hjelpe disse bedriftene til å utvide virksomheten sin til Sverige, noe som kan føre til økt vekst og lønnsomhet.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Jørpeland med å lykkes i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!