Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kinn

Profesjonell svensk konsulenttjeneste for Kinn, Norge

Er du en bedrift i Kinn, Norge, som søker å utvide virksomheten til Sverige? Eller kanskje du leter etter måter å optimalisere kommunikasjonen og samarbeidet med svenske partnere? Uansett dine behov, kan jeg hjelpe deg!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999. Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg fungere som din bro til det svenske markedet, og hjelpe deg med å navigere i forretningslandskapet og kulturen.

Dine fordeler ved å samarbeide med meg

  • Lokal ekspertise: Jeg har god kunnskap om Kinn og de unike mulighetene som finnes der. Dette gjør meg i stand til å skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov og mål.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og effektivt.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Å ansette en lokal konsulent i Sverige kan være kostbart og tidkrevende. Ved å samarbeide med meg, får du tilgang til svensk forretningsekspertise til en brøkdel av prisen.
  • Problemfri prosess: Jeg tar hånd om alt det administrative arbeidet, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din videre.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kinn å lykkes i det svenske markedet. Noen av mine viktigste tjenester inkluderer:

  • Markedsoppføring og forretningsutvikling
  • Strategisk rådgivning
  • Salgs- og forretningsforbindelser
  • Kulturell innsikt
  • Administrative tjenester

Din beste samarbeidspartner i Sverige

Jeg er dedikert til å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Med min erfaring, kompetanse og lokale kunnskap, er jeg din beste samarbeidspartner for å navigere i det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!