Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kirkebygden

Din svenske forretningsforbindelse i Kirkebygden

Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg tilby Kirkebygden-bedrifter et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og blomstre.

Skreddersydde løsninger for Kirkebygden

Kirkebygden, med sin unike beliggenhet og rike historie, har stort potensial for å utvide forretningsforbindelser inn i Sverige. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, overvinne språklige barrierer og utnytte mulighetene som finnes.

Mine tjenester

Jeg tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for å møte dine spesifikke behov, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertise og veiledning for å utvide virksomheten din til Sverige, enten det er å etablere et datterselskap, inngå partnerskap eller utforske nye forretningsmuligheter.
  • Administrasjon og driftstøtte: Få hjelp med administrative oppgaver, juridiske problemstillinger og andre praktiske forhold knyttet til å drive virksomhet i Sverige.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av høy kvalitet for å sikre klar og tydelig kommunikasjon med dine svenske forbindelser.

Hvorfor velge meg?

Som din svenske forretningsforbindelse tilbyr jeg en unik kombinasjon av erfaring, kompetanse og lokalkunnskap:

  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet.
  • Kompetanse: Jeg har omfattende kunnskap om svenske lover, regler og forretningspraksis.
  • Lokalkunnskap: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og muligheter.

Ta kontakt i dag

Jeg er din bro til suksess i Sverige. Uansett dine behov, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dine mål. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og ta det første skrittet mot en lys fremtid på det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!