Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kirkenær

Din svenska forretningspartner i Kirkenær

Er du en bedriftseier i Kirkenær som leter etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller samarbeide med svenske selskaper? Da kan jeg være den perfekte partneren for deg.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med min base i Sverige og min dype kunnskap om både det norske og svenske markedet, kan jeg tilby en unik kombinasjon av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kirkenær å nå sine mål.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Nøyaktige og profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon og samarbeid på tvers av landegrensene. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din forretningskritiske kommunikasjon, inkludert markedsføringsmateriell, kontrakter, nettsider og mer.
  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet. Dette inkluderer markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, merkevarebygging, og utvikling av salgsmateriell.
  • Forretningsforbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å koble deg med potensielle kunder, leverandører og samarbeidspartnere.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Hvis du ønsker å etablere et datterselskap i Sverige, kan jeg hjelpe deg med hele prosessen, fra registrering til daglig drift.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske byråkratiet og sikre at du overholder alle lover og regler.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Kirkenær:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både norsk og svensk.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og leverer resultater til avtalt tid.

Ta kontakt i dag

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kirkenær å vokse og lykkes, vennligst ta kontakt i dag. Avstanden mellom Kirkenær og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!