Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Korgen

Ønsker du hjelp med svenske forretningstjenester i Korgen?

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg kan likevel bistå din bedrift i Korgen med en rekke svenske tjenester som kan gi dere en økonomisk fordel.

Korgen, som ligger vakkert til ved fjordene i Nordland, har et blomstrende næringsliv med mange spennende muligheter. Samtidig som dere vokser og utvider virksomheten deres, kan det være nyttig å ha en partner i Sverige for å navigere i det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i det svenske markedet, herunder:

  • Feilfri oversettelser: Profesjonelle og nyanserte oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk.
  • Markedskommunikasjon: Utvikling av effektive markedsføringsstrategier og materiell tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Identifisering av nye forretningsmuligheter og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Salgsstøtte: Bistand med å komme i kontakt med potensielle kunder og forhandle avtaler i Sverige.
  • Administrative tjenester: Håndtering av administrative oppgaver som registrering av selskaper, skatter og mer.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i svensk næringsliv, noe som kan være avgjørende for din suksess.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og budsjett.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg forstår den norske kulturen og kan kommunisere effektivt med både norske og svenske aktører.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Korgen. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og drøfte hvordan jeg kan hjelpe din bedrift til å nå sine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!