Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kragerø

Din svenske samarbeidspartner i Kragerø

Som erfaren bedriftskonsulent i Sverige med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til Kragerø-området. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot kan det gi din bedrift i Kragerø en rekke fordeler.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Kragerø?

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kragerø å lykkes. Her er noen av mine spesialområder:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier som tar hensyn til det svenske markedet og dets spesifikke regler og forskrifter.
  • Markedsoperasjonstjenester: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine svenske kunder.
  • Salgsstøtte: Jeg kan bistå deg med å etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, samt forhandle kontrakter og avtaler.

Din beste forbindelse til Sverige

Å ha en etablert kontakt i Sverige som forstår det norske og svenske markedet, kan være avgjørende for din bedrifts suksess. Jeg kan være din brobygger mellom Norge og Sverige, og hjelpe deg med å navigere i de kulturelle forskjellene og det juridiske landskapet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift til å lykkes i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg forstår viktigheten av tydelig og effektiv kommunikasjon, og jeg vil jobbe tett med deg for å sikre at dine mål og behov blir forstått.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet, kulturen og regelverket.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye bedrifter som ønsker å utvide virksomheten til Sverige. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kragerø, kan du sende meg en e-post.

Jeg ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!