Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lærdalsøyri

Din svenske samarbeidspartner i Lærdalsøyri

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Lærdalsøyri. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Lærdalsøyri en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Jeg forstår at norske bedrifter som opererer i grenseområder, kan ha behov for spesifikke svenske tjenester. Med meg som din samarbeidspartner får du tilgang til omfattende svensk kompetanse innenfor områder som:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten til din bedrift i Sverige og kommuniser effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få verdifulle råd og veiledning for å etablere deg på det svenske markedet, utvikle nye forretningsmuligheter og optimalisere driften.
  • Juridiske spørsmål: Naviger deg trygt i det svenske regelverket og unngå fallgruver.
  • administrative oppgaver: Få bistand med administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige, slik som fakturering og regnskap.

Perfekte oversettelser for en sømløs svensk tilstedeværelse

En sentral del av mine tjenester er oversettelser av høy kvalitet. Jeg sørger for at all din kommunikasjon og dokumentasjon fremstår profesjonell og flytende på svensk. Dette er avgjørende for å bygge tillit og kredibilitet hos dine svenske kunder og samarbeidspartnere.

Din beste forbindelse til Sverige

Å velge meg som din svenske samarbeidspartner gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Unikt nettverk: Dra nytte av mitt omfattende nettverk av kontakter i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Få tilgang til svenske tjenester uten å måtte etablere egen tilstedeværelse i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Kommuniser sømløst på tvers av landegrensene.

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter eller trenger bistand med spesifikke svenske oppgaver, er jeg din ideelle samarbeidspartner.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et produktivt samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!