Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lakselv

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din bedrift i Lakselv?

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å bistå norske virksomheter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Lakselv for å hjelpe dem med deres behov for ulike svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen barriere for å samarbeide og skape positive endringer for din bedrift.

Lakselvs unike potensial

Lakselv, som handelssentrum i Porsanger kommune og med sin beliggenhet ved Lakselvfjorden, har et unikt potensial for å styrke båndene til Sverige. Din bedrift kan dra nytte av tettere samarbeid med svenske selskaper, og mine tjenester kan være nøkkelen til å låse opp disse mulighetene.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes:

  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Jeg kan bistå deg med å komme inn på det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og bygge relasjoner med svenske kunder og partnere.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dine dokumenter og markedsføringsmateriell til svensk er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg tilbyr perfekte oversettelser som ivaretar budskapet og nyansene i din kommunikasjon.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til kulturelle forskjeller og forretningsskikk i Sverige. Min erfaring og kunnskap kan hjelpe deg med å unngå fallgruver og ta veloverveide beslutninger.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 25 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet mange norske bedrifter til å lykkes i Sverige. Min erfaring er din garanti for kvalitet og resultater.
  • Unik forståelse for både norske og svenske markeder: Min bakgrunn og erfaring gir meg en dyp forståelse for både det norske og det svenske næringslivet. Dette gjør meg i stand til å bygge bro mellom de to markedene på en effektiv måte.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå din bedrifts spesifikke behov og mål. Deretter skreddersyr jeg en løsning som passer akkurat for deg.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forbindelse, og jeg er klar til å hjelpe din bedrift med å nå dine mål i Sverige. Distansen er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å ta det første steget mot suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!