Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Langesund

Hvordan min svenske bedriftskonsulenttjenester kan hjelpe din bedrift i Langesund

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, ser jeg stort potensial for å hjelpe virksomheter i Langesund med deres forretningsbehov i Sverige. Min beliggenhet i Sverige gjør det mulig for meg å fungere som din bro til det svenske markedet, og gi deg fordelene ved min lokale forretningskunnskap og nettverk.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder fra norsk til svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og profesjonelt med ditt svenske publikum.
  • Markedsføring og forretningsutvikling: Utvikling av effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, identifisering av potensielle kunder og samarbeidspartnere, og bistand med å etablere din virksomhet i Sverige.
  • Forretningsrådgivning: Veiledning og rådgivning om svenske lover, regler og forretningspraksis, slik at du kan navigere på det svenske markedet med trygghet.
  • Salgsstøtte: Bistand med å utvikle salgsstrategier for det svenske markedet, identifisere salgsmuligheter og forhandle kontrakter med svenske kunder.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en omfattende pakke med tjenester som dekker alle dine behov for å lykkes i Sverige.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg er dedikert til å levere resultater av høy kvalitet og holder deg informert gjennom hele prosessen.
  • Kostnadseffektiv: Mine tjenester er konkurransedyktig priset, slik at du får god valuta for pengene.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige. Uansett hva dine profesjonelle behov er, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Langesund.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!