Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Langevåg

Din svenske forretningsforbindelse i Langevåg

Som profesjonell svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Langevåg. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Langevåg en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Jeg forstår at norske bedrifter som opererer med Sverige, kan ha behov for en rekke tjenester. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Hjelp med å etablere kontakt med svenske samarbeidspartnere: Å bygge relasjoner i Sverige kan være krevende. Jeg kan bistå deg med å finne de rette samarbeidspartnerne og legge til rette for en smidig kommunikasjon.
  • Rådgivning innen svensk næringslivspraksis: Ulike land har ulik forretningskultur og regelverk. Jeg kan veilede deg gjennom de svenske forretningsreglene og hjelpe deg å unngå fallgruver.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonalt samarbeid. Jeg tilbyr perfekte oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske forbindelser.
  • Markedskunnskap og forretningsutvikling: Det svenske markedet byr på mange muligheter for norske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og utvikle effektive strategier for vekst.

Din beste partner for svensk samarbeid

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Langevåg:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg opparbeidet meg en solid kompetanse innenfor ulike bransjer og forretningsområder.
  • Unikt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle samarbeidspartnere.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber målrettet og effektivt for å levere konkrete resultater som styrker din bedrifts konkurranseevne i det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et produktivt samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!