Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lauvsnes

Din svenske forretningspartner i Lauvsnes, Norge

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Lauvsnes. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen barriere for å bistå din bedrift med å oppnå suksess.

Tjenester skreddersydd for Lauvsnes

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din Lauvsnes-baserte bedrift med å vokse og blomstre. Her er noen av mine spesialtilbud:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk, noe som åpner dører for nye kunder og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk veiledning for å hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet, enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller styrke dine eksisterende forbindelser.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Utvikling og implementering av effektive markedsføringsplaner som når ditt svenske publikum og øker merkevarekjennskapen.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Støtte for å øke salget og utvide virksomheten din i Sverige, enten ved å etablere nye partnerskap eller identifisere nye markedsmuligheter.
  • Administrativ bistand: Hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår det unike norske perspektivet, og kombinerer det med min omfattende kunnskap om det svenske markedet. Dette gjør meg til den ideelle partneren for å hjelpe din Lauvsnes-bedrift med å lykkes i Sverige.

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å veilede deg i riktig retning.
  • Lokale forbindelser: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og budsjett, slik at du får mest mulig ut av investeringen.

Kontakt meg i dag

Jeg er din svenske forretningspartner, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din Lauvsnes-bedrift, ser jeg frem til å høre fra deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!