Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lebesby

Din svenske forretningsforbindelse i Lebesby, Norge

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske kontaktperson, kan jeg hjelpe Lebesbys bedrifter med en rekke tjenester som kan bidra til deres økonomiske suksess.

Skreddersydde tjenester for Lebesby

Lebesby kommune, med sin beliggenhet i Finnmark fylke, har et unikt næringsliv med fokus på fiskeri, reiseliv og jordbruk. Jeg forstår de spesifikke behovene til bedrifter i Lebesby, og jeg kan tilby tjenester som passer perfekt til din bransje og dine mål.

Mine tjenester for din bedrift

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette markedsføringsmateriell, nettsider eller forretningsdokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier, utvide virksomheten din til Sverige og navigere i det svenske næringslivet.
  • Markedsoverføring: Øk synligheten din i Sverige og nå nye kunder ved hjelp av min ekspertise innen markedsføring og kommunikasjon.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle salgsstrategier, bygge relasjoner med svenske kunder og forhandle avtaler.
  • Administrative tjenester: La meg håndtere administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Lokalkjennskap: Jeg forstår det svenske markedet og det norske forretningsklimaet, noe som gir meg en unik fordel i å hjelpe Lebesbys bedrifter.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å bygge langsiktige relasjoner med mine kunder og gi dem personlig oppmerksomhet og skreddersydde løsninger.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål. Enten du trenger hjelp med oversettelser, markedsføring, salg, administrative tjenester eller forretningsrådgivning, er jeg her for deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!