Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Leinesfjord

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Leinesfjord

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Leinesfjord. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå dere med deres forretningsbehov i Norge eller Sverige.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Leinesfjord

Uansett hvilke utfordringer din bedrift i Leinesfjord står overfor, kan jeg hjelpe deg med å finne effektive og lønnsomme løsninger. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Forretningsrådgivning: Få ekspertise og veiledning innen strategi, ledelse, markedsføring og salg.
  • Markedsanalyse og markedsføring i Sverige: Få innblikk i det svenske markedet og hjelp med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for å nå svenske kunder.
  • Etablering i Sverige: Få hjelp med å navigere det svenske byråkratiet og etablere din virksomhet i Sverige.
  • Nettverksbygging i Sverige: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og organisasjoner.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser til svensk av dine dokumenter og markedsføringsmateriell.

Min fordel som din svenske samarbeidspartner

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Leinesfjord:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Unikt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få suksess i det svenske markedet.
  • Kostnadseffektiv løsning: Å benytte seg av mine tjenester er en mer kostnadseffektiv løsning enn å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språklig og kulturell forståelse: Min forståelse for både svensk og norsk språk og kultur sikrer effektiv kommunikasjon og samarbeid.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Jeg er din svenske forbindelse for alle dine forretningsbehov. Uansett hva dine mål er, er jeg her for å hjelpe deg med å nå dem. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Leinesfjord.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!