Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Leka

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Leka, Norge?

Som erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å bistå norske virksomheter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Leka for å hjelpe dem med deres behov for ulike svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Leka, med sin unike beliggenhet og sterke næringsliv innen fiskeri og reiseliv, har stort potensial for å dra nytte av tettere bånd til Sverige. Ved å benytte mine tjenester, kan Leka-baserte virksomheter få tilgang til et bredt spekter av svenske ressurser og muligheter, som:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive virksomhet i Sverige, bistå med å finne lokale samarbeidspartnere og navigere i det svenske regelverket.
  • Markedskonsulenttjenester: Få hjelp med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, tilpasse dine produkter og tjenester til lokale preferanser og identifisere de riktige kundegruppene.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg til potensielle kunder, distributører og forretningspartnere i Sverige, og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner på tvers av landegrensene.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle samarbeidspartnere.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber dedikert for å forstå dine spesifikke behov og levere skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Jeg er din bro til Sverige, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din virksomhets suksess. Avstanden mellom Leka og Sverige er ingen hindring for produktivt samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!