Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Leknes

Din svenske forretningsforbindelse i Leknes

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Leknes. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å imøtekomme dine behov. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Leknes en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Leknes

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Leknes å vokse og blomstre. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten din og få kontakt med nye kunder gjennom effektive markedsføringsstrategier og tydelig kommunikasjon.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer som passer for det Leknes-baserte markedet.
  • Salgsstrategi og forhandlinger: Forbedre salgsinnsatsen din og lær deg forhandlingsteknikker som hjelper deg med å lukke flere avtaler.
  • Juridiske spørsmål: Få veiledning om svenske lover og regler som kan påvirke din virksomhet i Leknes.
  • Administrative tjenester: Reduser arbeidsbelastningen din ved å få hjelp med administrative oppgaver som regnskap, personaladministrasjon og mer.
  • Perfekte oversettelser: Sørg for at kommunikasjonen din flyter sømløst på tvers av landegrensene med profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Leknes:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift med å lykkes.
  • Unikt perspektiv: Min svenske bakgrunn gir meg et unikt perspektiv på det norske markedet, noe som kan være en fordel for din bedrift i Leknes.
  • Fjernhjelp fungerer utmerket: Takket være moderne teknologi kan jeg enkelt hjelpe deg, uansett hvor du befinner deg. Avstanden mellom Leknes og Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å nå dine mål. Uansett hvilke utfordringer du står overfor, er jeg her for å hjelpe deg med å finne løsninger.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!