Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Leland

Din svenske samarbeidspartner i Leland, Norge

Som profesjonell svensk næringslivskonsulent med lang erfaring fra Norge, kan jeg hjelpe bedrifter i Leland med en rekke svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid. Tvert imot, min posisjon som din svenske kontaktperson gir deg unike fordeler.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Leland?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan bidra til din bedrifts vekst og suksess:

  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Ønsker du å nå nye kunder i Sverige? Jeg hjelper deg med å etablere deg på det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og bygge relasjoner med svenske samarbeidspartnere.
  • Salg og forhandlinger i Sverige: Jeg bistår deg i salgs- og forhandlingsprosesser med svenske kunder og leverandører. Min innsikt i svensk næringslivskultur og forhandlingspraksis gir deg et fortrinn.
  • Juridiske og administrative tjenester: Trenger du bistand med juridiske spørsmål eller administrative prosesser i Sverige? Jeg samarbeider med et nettverk av svenske advokater og konsulenter som kan veilede deg.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg tilbyr oversettelse av all din markedsføringsmateriell, korrespondanse og avtaler til perfekt svensk.

Leland: Unike muligheter med svensk samarbeid

Lelands beliggenhet ved kysten gir unike muligheter for handel og samarbeid med Sverige. Som din svenske samarbeidspartner kan jeg hjelpe deg med å utnytte disse mulighetene på best mulig måte.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min brede kompetanse innenfor næringsliv og kultur sikrer at du får kvalifiserte råd og tjenester.
  • Lokalkjennskap og nettverk: Min base i Sverige gir meg god lokalkjennskap og et bredt nettverk av kontakter. Dette kommer din bedrift til gode.
  • Effektiv og personlig service: Jeg setter alltid dine behov i fokus og sørger for effektiv og personlig service.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som bidrar til din bedrifts suksess i Sverige. Distansen mellom Leland og Sverige er ingen hindring. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!