Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lesja

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Lesja

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Lesja. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å hjelpe din bedrift med å oppnå suksess. Faktisk kan min svenske bakgrunn gi Lesja en unik fordel i dagens globale marked.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Lesja?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe bedriften din til å vokse og blomstre. Her er noen av mine spesialiteter:

  • Feilfri svenske oversettelser: La meg brolegge veien for effektiv kommunikasjon og forståelse på tvers av landegrensene. Mine presise og nyanserte oversettelser sikrer at budskapet ditt når frem på en klar og overbevisende måte.
  • Markedsekspertise: Få verdifull innsikt i det svenske markedet og dets kulturelle nyanser. Jeg hjelper deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet og utvikle effektive strategier for å nå dine mål.
  • Forretningsutvikling: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å optimalisere driften og maksimere fortjenesten. Jeg samarbeider med deg for å identifisere vekstmøligheter og utarbeide konkrete handlingsplaner for å oppnå dem.
  • Salgsstøtte: Øk salget og utvid din kundebase i Sverige. Jeg hjelper deg med å etablere kontakt med svenske kunder, bygge relasjoner og lukke avtaler.

Hvorfor velge meg?

Det finnes mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lesja:

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk bakgrunn og erfaring med det norske markedet gir meg en unik forståelse av begge lands forretningskulturer.
  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet utallige bedrifter med å lykkes.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå din bedrifts spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine mål.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer tydelig og effektivt, slik at du alltid holdes informert om fremdriften.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Sverige og Lesja er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!