Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Levanger

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Levanger?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Levanger. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine behov. Tvert imot kan min svenske bakgrunn gi din bedrift en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for Levangers bedrifter

Levanger, med sin rike historie og fokus på handel og turisme, har et stort potensial for vekst. Jeg forstår de spesifikke utfordringene og mulighetene som Levangers bedrifter står overfor. Min ekspertise innenfor svenske forhold kan hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet, bygge relasjoner med svenske partnere og kunder, og utvide din virksomhet på en effektiv måte.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift å lykkes:

  • Markedskommunikasjon: Å kommunisere effektivt på tvers av landegrensene er avgjørende. Jeg kan hjelpe deg med å tilpasse markedsføringsmateriell til det svenske markedet, slik at du når ut til ditt svenske publikum på en autentisk og engasjerende måte.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere strategier for å komme inn på det svenske markedet, identifisere potensielle samarbeidspartnere og kunder, og navigere i det regulatoriske landskapet.
  • Salgsstøtte: Enten du ønsker å delta på messer i Sverige, etablere kontakt med svenske distributører eller selge direkte til svenske kunder, kan jeg hjelpe deg med å lykkes.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet i det svenske markedet. Jeg kan levere perfekte oversettelser som ivaretar din bedrifts budskap og tonefall.

Din bro til Sverige

Som din svenske forretningskonsulent er jeg din bro til Sverige. Jeg har den nødvendige kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet, overvinne kulturelle barrierer og oppnå dine forretningsmål.

Ta kontakt i dag

Distansen mellom Levanger og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!