Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lier

Øk virksomheten din i Lier med mine svenske forretningstjenester

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske virksomheter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Lier og hjelpe dem med å møte deres behov for ulike svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Lier?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Lier å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri oversettelser: Nøyaktige og flytende oversettelser mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist av din svenske målgruppe.
  • Markedskommunikasjon: Å kommunisere effektivt med det svenske markedet er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en skreddersydd markedsføringsstrategi som når ut til dine svenske kunder og bygger merkevarekjennskap.
  • Forretningsutvikling: Å navigere i det svenske forretningslandskapet kan være utfordrende for norske selskaper. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle forretningsstrategier for å lykkes i Sverige.
  • Salgsstøtte: Å etablere og opprettholde sterke salgsforbindelser i Sverige er avgjørende for å øke salget. Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder, utvikle salgsmateriell, og forhandle avtaler med svenske selskaper.
  • Andre tjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, for eksempel hjelp med å navigere i svensk byråkrati, finne leverandører og tjenesteytere, og bygge relasjoner med svenske forretningsfolk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lier:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske virksomheter med å lykkes i Sverige. Min erfaring og dokumenterte resultater sikrer at du får ekspertise og veiledning av høy kvalitet.
  • Unik forståelse for både norske og svenske markeder: Min erfaring med å jobbe på begge sider av grensen gir meg en unik forståelse for både den norske og den svenske forretningskulturen. Dette gjør meg i stand til å gi deg råd og veiledning som er tilpasset dine spesifikke behov.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få tilgang til ressursene og forbindelsene du trenger for å lykkes.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å levere effektive og profesjonelle tjenester til mine kunder. Jeg jobber tett sammen med deg for å forstå dine behov og mål, og jeg utvikler løsninger som er skreddersydd for din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Lier å vokse og lykkes i Sverige. Avstanden mellom Lier og Sverige utgjør ingen hindring for et effektivt samarbeid. Du kan enkelt ta kontakt via e-post for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!