Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lierbyen

Hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Lierbyen med svenske tjenester

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å bistå norske bedrifter, er jeg trygg på at jeg kan hjelpe din virksomhet i Lierbyen med deres svenske behov. Min base i Sverige gjør det enkelt å bistå deg med en rekke tjenester som kan gi din bedrift i Lierbyen en økonomisk fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Lierbyen

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Lierbyen å lykkes på det svenske markedet, herunder:

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere med profesjonelle oversettelser som fanger din bedrifts budskap og tone perfekt.
  • Markedsekspertise: Få verdifull innsikt i det svenske markedet og kulturen for å ta informerte beslutninger og utvikle effektive strategier for vekst.
  • Forretningsforbindelser: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og organisasjoner for å utvide din rekkevidde og skape nye forretningsmuligheter.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Få hjelp med å tilpasse salgs- og markedsføringsmateriale til det svenske markedet for å nå nye kunder og øke salget.
  • Administrativ bistand: Naviger enkelt i svensk byråkrati og administrative prosesser, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Din svenske forbindelse

Uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige, er jeg din svenske forbindelse. Med min erfaring og nettverk kan jeg hjelpe deg med å overvinne språklige og kulturelle barrierer, samt koble deg til de ressursene og menneskene du trenger for å lykkes.

Distansen mellom Norge og Sverige er ingen hindring. Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg på telefon, e-post og videokonferanse.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Lierbyen med å nå dine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!