Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lierne

Øk din bedrift i Lierne med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Lierne som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Lierne?

Uavhengig av dine spesifikke behov, kan jeg tilby omfattende tjenester som hjelper din bedrift i Lierne med å vokse og blomstre. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å kommunisere effektivt med et svensk publikum. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, og kan gi deg verdifull innsikt og veiledning for å navigere i lover, regler og forretningspraksis. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive strategier for å lykkes i Sverige.
  • Markedsoversettelse og tilpasning: Å tilpasse markedsføringsmaterialet ditt til det svenske markedet er avgjørende for å få kontakt med potensielle kunder. Jeg kan hjelpe deg med å oversette og tilpasse markedsføringsmateriell, slik at det resonerer med svenske forbrukere og kulturelle referanser.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive salgs- og forretningsutviklingsstrategier for det svenske markedet. Dette inkluderer å hjelpe deg med å identifisere og kvalifisere potensielle kunder, utvikle salgsmateriell, og forhandle avtaler.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lierne:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg en solid track record for å levere resultater.
  • Dyp forståelse for det svenske og norske markedet: Jeg forstår de unike nyansene ved både det svenske og norske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.
  • Effektiv kommunikasjon og nettverk: Jeg har utmerkede kommunikasjonsferdigheter og et bredt nettverk i Sverige, noe som gjør det mulig for meg å koble deg til de rette personene og ressursene for å lykkes.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedriftseier i Lierne som er interessert i å utvide virksomheten din til Sverige, kontakt meg gjerne for en gratis konsultasjon. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å oppnå dine mål i det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!