Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Liknes

Øk din bedrift i Liknes med min svenske ekspertise

Er du en bedriftseier i Liknes som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige, eller samarbeide med svenske partnere? Da kan jeg være den ressursen du trenger.

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base befinner seg i Sverige, men avstanden er ingen hindring for meg å bistå deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Liknes?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Liknes til å blomstre:

  • Perfekt svensk oversettelse: Språk er nøkkelen til effektiv kommunikasjon, og jeg kan hjelpe deg med å oversette all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og nettsider til feilfri svensk. Dette vil åpne opp dører for nye kunder og samarbeidspartnere i Sverige.
  • Markedsoppføring og forretningsutvikling i Sverige: Jeg har innsikt i det svenske markedet og kan hjelpe deg med å utarbeide effektive markedsføringsstrategier for å nå en ny kundegruppe. Jeg kan også bistå deg med å knytte kontakter med potensielle samarbeidspartnere og investorer i Sverige.
  • Juridisk og administrativ bistand: Navigering i det svenske byråkratiet kan være utfordrende. Jeg kan koble deg med pålitelige juridiske og administrative ressurser som kan hjelpe deg med å overholde alle regler og forskrifter.
  • Forretningsrådgivning og veiledning: Uansett dine spesifikke utfordringer eller mål, kan jeg tilby skreddersydd forretningsrådgivning og veiledning basert på min erfaring og kunnskap om det svenske og norske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det finnes flere grunner til hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Liknes:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min solide track record taler for seg selv.
  • Unik forståelse for både det norske og svenske markedet: Som svensk konsulent med lang erfaring i å jobbe med norske bedrifter, har jeg en unik forståelse for både de kulturelle forskjellene og likhetene mellom våre to land. Dette gjør meg i stand til å gi deg skreddersydd rådgivning som passer for dine spesifikke behov.
  • Effektiv og profesjonell service: Jeg er dedikert til å levere profesjonell og effektiv service til alle mine kunder. Jeg jobber tett med deg for å forstå dine mål og utfordringer, og deretter utarbeider jeg en handlingsplan som hjelper deg med å nå dem.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Liknes til neste nivå? Ta kontakt med meg i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg. Avstanden mellom Sverige og Norge er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!