Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lindesnes

Profesjonell svensk bedriftskonsulent kan hjelpe din bedrift i Lindesnes

Er du en bedriftseier i Lindesnes som leter etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg er en erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige. Med min base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Lindesnes med å nå sine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en markedsføringsplan for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle forretningsstrategier for å lykkes i Sverige.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne salgsrepresentanter i Sverige, utvikle salgsmateriale på svensk og forhandle avtaler med svenske kunder.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske juridiske og administrative systemet, slik at du kan overholde alle lover og regler.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å få oversatt forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk. Dette er avgjørende for å kommunisere effektivt med potensielle kunder og partnere i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige. Jeg forstår det svenske markedet og vet hva som skal til for å lykkes.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder, partnere og leverandører.
  • Språklig ekspertise: Jeg er svenskfødt og har perfekt flytende svensk. Dette betyr at jeg effektivt kan kommunisere med dine svenske forretningsforbindelser på deres eget språk.
  • Avstand er ingen hindring: Selv om jeg er basert i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med deg eksternt.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din kontakt i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er. Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!