Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lom

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Lom, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, er jeg her for å hjelpe bedrifter i Lom med deres svenske forretningsbehov. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å kunne tilby dere skreddersydde løsninger og tjenester.

Øk forretningspotensialet ditt med svenske tjenester

Lom er en vakker by med et rikt kulturliv og en blomstrende turistbransje. Å kunne tilby svensktalende ansatte og materiell på svensk kan gi din bedrift et fortrinn i markedet og bidra til å øke omsetningen. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske samarbeidspartnere og kunder ved hjelp av mine profesjonelle oversettelsestjenester.
  • Rådgivning og veiledning: Få ekspertise på svenske forretningsforhold, lover og regler. Jeg hjelper deg med å navigere det svenske markedet og unngå fallgruver.
  • Forretningsutvikling: Utvid horisonten din og få tilgang til nye markeder i Sverige. Jeg hjelper deg med å utarbeide en effektiv strategi for å lykkes i Sverige.
  • Markedskjennskap: Få verdifull innsikt i det svenske markedet og dets spesifikke behov. Jeg hjelper deg med å forstå dine svenske kunder bedre.
  • Effektiv prosjektledelse: Sørg for at dine svensk-norske prosjekter går knirkefritt ved hjelp av min ekspertise innen prosjektledelse.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den nødvendige kompetansen og erfaringen for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Unikt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle samarbeidspartnere.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer perfekt for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger og frigjøre tid til å fokusere på kjernevirksomheten din.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Lom måtte være. Avstanden er ingen hindring. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!