Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lørenskog

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Lørenskog?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Lørenskog. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine behov. Tvert imot kan det faktisk gi din bedrift en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for norske bedrifter

Lørenskog, med sin beliggenhet nær Oslo og sin blomstrende næringsliv, er et attraktivt sted for norske selskaper. Men for å lykkes i dagens globale marked, er det viktig å ha en partner som forstår både det norske og det svenske markedet. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i alle bransjer. Jeg kan tilby profesjonelle oversettelser av all din skriftlige kommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere kontakter og utvikle en effektiv strategi for internasjonalisering.
  • Markedskunnskap: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å lykkes. Jeg kan gi deg innsikt i svensk forbrukeratferd, bransjetrender og regulatoriske miljø.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å markedsføre produktene eller tjenestene dine til svenske kunder? Jeg kan bistå med å utvikle målrettede markedsføringskampanjer og salgsstrategier.

Din bro til Sverige

Uansett dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din kontaktpunkt. Med min erfaring og kunnskap kan jeg hjelpe deg med å overvinne kulturelle barrierer, bygge relasjoner og oppnå suksess i det svenske markedet.

Distanse er ingen hindring

Avstanden mellom Lørenskog og Sverige trenger ikke være en utfordring. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt samarbeide digitalt og holde deg oppdatert på fremgangen.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Lørenskog, vennligst kontakt meg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!