Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lund

Din svenske forretningsforbindelse i Lund

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Lund, Norge. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå din bedrift med å oppnå suksess. Tvert imot, kan min svenske forankring gi deg en unik fordel i det norske markedet.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Lund

Jeg forstår at behovene til bedrifter i Lund kan variere. Derfor tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Rådgivning og veiledning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere forretningsforbindelser, forstå kulturelle nyanser og overholde lokale regler og forskrifter.
  • Markedstjenester: Få hjelp med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet. Dette inkluderer markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, kampanjeutvikling og mer.
  • Forretningsutvikling: Samarbeid med meg for å utvikle og implementere strategier for å utvide virksomheten din til Sverige. Dette kan omfatte å finne nye kunder, inngå partnerskap og bygge relasjoner med svenske aktører.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lund:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Min lange erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige gjør meg godt rustet til å forstå dine behov og gi deg de rådene du trenger.
  • Unik innsikt i det svenske markedet: Min beliggenhet i Sverige gir meg en dyp forståelse av det svenske markedet, kulturen og regelverket.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset de spesifikke behovene til din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer tydelig og effektivt for å sikre at du forstår mine råd og anbefalinger.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Lund med å nå sine mål i Sverige. Avstanden mellom oss utgjør ingen hindring – ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!