Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lurøy

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Lurøy, Norge?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan være til stor nytte for din bedrift i Lurøy. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine profesjonelle behov i Norge.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Lurøy

Lurøy, med sin idylliske beliggenhet og fokus på bærekraftig fiskeoppdrett, har et stort potensial for vekst og utvikling. Jeg kan hjelpe din bedrift med å dra nytte av mulighetene som finnes i det svenske markedet, enten det dreier seg om å ekspandere virksomheten, knytte nye kontakter eller få tilgang til svenske ressurser.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av all din bedriftskommunikasjon til flytende svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med kunder, partnere og myndigheter i Sverige.
  • Forretningsrådgivning: Rådgivning og veiledning innenfor en rekke områder, for eksempel markedsføring, salg, økonomi og ledelse, for å hjelpe din bedrift med å nå sine mål.
  • Markedsekspertise: Innsikt i det svenske markedet og dets spesifikke regler og forordninger, slik at du kan ta velinformerte beslutninger for din bedrift.
  • Etablering og drift i Sverige: Bistand med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du enkelt kan få tilgang til det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring innenfor forretningsrådgivning, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift med å lykkes.
  • Unikt nettverk i Sverige: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til potensielle kunder, partnere og andre ressurser.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber dedikert for å forstå dine spesifikke behov og levere effektive løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Lurøy med å nå sine fulle potensialer. Avstanden mellom Sverige og Norge er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!