Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Måløy

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Måløy

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Måløy. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine behov. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Måløy et unikt fortrinn.

Din bro til Sverige

Måløy, med sin strategiske beliggenhet og blomstrende næringsliv, har et stort potensial for å utvide samarbeidet med svenske selskaper. Som din svenske kontaktperson kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, bygge relasjoner og utnytte forretningsmulighetene som finnes.

Tjenester skreddersydd for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Måløy å lykkes:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og effektivt med dine svenske samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Rådgivning og veiledning innenfor ulike forretningsområder, for å hjelpe deg med å ta veloverveide beslutninger og navigere komplekse situasjoner.
  • Markedskommunikasjon: Utvikling og implementering av effektive markedsføringsstrategier for å nå det svenske markedet og øke din synlighet blant svenske kunder.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Støtte i å etablere og utvide virksomheten din i Sverige, samt identifisere nye forretningsmuligheter.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle samarbeidspartnere.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber dedikert for å forstå dine spesifikke behov og levere løsninger som gir konkrete resultater.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Måløy til nye høyder. Avstanden mellom Måløy og Sverige er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!