Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Målselv

Din svenske forretningsforbindelse i Målselv

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Målselv. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov i Norge.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan være trygg på at budskapet ditt når frem på en klar og tydelig måte.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller bare navigere i det svenske forretningsklimaet, kan jeg tilby verdifull innsikt og veiledning. Jeg kan hjelpe deg med å forstå kulturelle forskjeller, etablere kontakter og utvikle effektive strategier for å oppnå dine mål.
  • Markedskunnskap: Det svenske markedet byr på mange muligheter for norske bedrifter. Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet og kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder, partnere og leverandører.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Å lykkes i det svenske markedet krever en tilpasset tilnærming. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier som er skreddersydde for det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av de utfordringene og mulighetene norske bedrifter står overfor i det svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle forretningspartnere.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett sammen med mine klienter for å forstå deres behov og levere effektive løsninger. Du kan stole på meg for å levere tjenester av høy kvalitet til avtalt tid.

Distanse er ingen hindring

Min base i Sverige forhindrer meg ikke i å bistå deg med dine forretningsbehov i Målselv. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt samarbeide på tvers av landegrenser.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!