Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Mandal

Din svenske forretningsforbindelse i Mandal

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Mandal som søker svensk ekspertise. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine bedriftsbehov – tvert imot kan det gi deg en avgjørende fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Mandal

Jeg forstår at behovene til bedrifter i Mandal kan være unike. Derfor tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål:

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning for å hjelpe deg med å utvide virksomheten din til Sverige, navigere i det svenske markedet og bygge relasjoner med svenske partnere.
  • Markedskunnskap: Inngående forståelse av det svenske markedet og forbrukertrender, slik at du kan ta informerte beslutninger om din bedrifts tilstedeværelse i Sverige.
  • Kulturell innsikt: Verdifull kunnskap om svensk forretningskultur og skikker, slik at du kan bygge tillit og kommunisere effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere.

Din beste forbindelse til Sverige

Å velge meg som din svenske forretningsforbindelse gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Min lange erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, sikrer at du får tilgang til ekspertise og innsikt som gir resultater.
  • Lokale kunnskaper kombinert med svensk ekspertise: Som brobygger mellom Norge og Sverige forstår jeg begge lands forretningskulturer og lover, slik at jeg kan gi deg verdifull veiledning.
  • Kostnadseffektiv løsning: Å benytte mine tjenester er en mer kostnadseffektiv løsning enn å ansette en fast svensk ansatt.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Mandal måtte være. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!