Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Mehamn

Din svenske forretningsforbindelse i Mehamn

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Mehamn. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine behov – tvert imot kan det gi din bedrift en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for Mehamn

Mehamn, med sin beliggenhet ved kysten og nærhet til viktige handelsruter, har stort potensial for vekst innenfor en rekke bransjer, inkludert turisme, fiskeri og havbruk. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet og utnytte disse mulighetene.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon på tvers av landegrenser er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser av all din forretningskorrespondanse, markedsføringsmateriell og juridiske dokumenter til eller fra svensk.
  • Markedsekspertise: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for å lykkes. Jeg kan gi deg innsikt i svensk forretningskultur, lover og reguleringer, samt hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller styrke din eksisterende tilstedeværelse, kan jeg hjelpe deg med å utarbeide en effektiv strategi og navigere byråkratiske prosesser.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan introdusere deg for potensielle samarbeidspartnere og kunder, og hjelpe deg med å bygge verdifulle forbindelser.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Unikt perspektiv: Min base i Sverige gir meg en dyp forståelse av det svenske markedet og dets kultur, noe som gir din bedrift en fordel.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset dine spesifikke behov og mål.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift å vokse og blomstre. Avstanden mellom Mehamn og Sverige er ingen hindring – sammen kan vi oppnå fantastiske ting.

For å starte samarbeidet, vennligst send meg en e-post med dine behov og mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!