Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Meieribyen

Din svenska forretningspartner i Meieribyen

Som erfaren forretningskonsulent med over 25 års erfaring i Norge, forstår jeg de unike behovene til norske bedrifter. Spesielt i Meieribyen, med sin nærhet til Sverige, kan det være verdifullt å ha en profesjonell partner på den andre siden av grensen. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Meieribyen å lykkes:

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for ethvert vellykket samarbeid. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og presist med dine svenske samarbeidspartnere, kunder og leverandører. Feilfri oversettelser kan bidra til å bygge tillit, unngå misforståelser og sikre at meldingene dine blir forstått på den tiltenkte måten.

Din kobling til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, fungerer jeg som din pålitelige kontaktperson. Enten du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, knytte kontakter med svenske selskaper eller få hjelp med administrative oppgaver, kan jeg hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet.

Omfattende forretningserfaring

Med min lange erfaring innen forretningsrådgivning, kan jeg tilby ekspertise på en rekke områder, inkludert:

  • Markedsinngang og -ekspansjon i Sverige
  • Identifisering av potensielle samarbeidspartnere og kunder i Sverige
  • Forhandlinger og kontraktsinngåelse med svenske selskaper
  • Håndtering av administrative oppgaver som registrering og skatteregler

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å velge meg som din svenske forretningspartner gir flere fordeler:

  • Lokalkjennskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde råd og løsninger.
  • Effektivitet: Ved å samarbeide med meg, kan du spare tid og penger ved å unngå behovet for å ansette egen svensk personell eller etablere et eget kontor i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er kostnadseffektive sammenlignet med å ansette eget svensk personell.
  • Språklig ekspertise: Jeg sikrer at all kommunikasjon mellom deg og dine svenske samarbeidspartnere er feilfri og effektiv.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningspartner i Meieribyen, uansett dine behov. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!