Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Melhus

Øk din virksomhets suksess i Melhus med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Melhus som ser mot Sverige for å utvide horisonten din og øke fortjenesten? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i det svenske markedet.

Skreddersydde løsninger for Melhus-bedrifter

Melhus, med sin beliggenhet nær Trondheim og et blomstrende næringsliv, er en ideell base for norske bedrifter som ønsker å utvide til Sverige. Jeg forstår de unike behovene til Melhus-bedrifter, og jeg er forpliktet til å tilby skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og partnere ved hjelp av mine profesjonelle oversettelsestjenester. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet nøyaktig og med kulturell forståelse.
  • Forretningsrådgivning: Naviger deg gjennom det svenske forretningslandskapet med trygghet. Jeg gir deg råd om alt fra markedstrender og kulturelle nyanser til juridiske og administrative prosesser.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Nå ut til et bredere publikum og øk salget ditt i Sverige. Jeg hjelper deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og salgsmateriell som resonerer med svenske kunder.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Få hjelp med å etablere og drive et datterselskap i Sverige. Jeg veileder deg gjennom hele prosessen, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet mange norske selskaper med å lykkes i Sverige. Min dokumenterte suksess taler for seg selv.
  • Dyp forståelse for både norske og svenske markeder: Jeg forstår de kulturelle og forretningsmessige forskjellene mellom Norge og Sverige, noe som gjør meg i stand til å gi deg ekspert råd og veiledning.
  • Effektiv og personlig tilnærming: Jeg jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke behov og mål. Du vil motta personlig service og skreddersydde løsninger som passer for din bedrift.

Ta kontakt i dag og la oss starte samarbeidet

Avstanden mellom Melhus og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er din kontaktpunkt i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov er. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og ta din virksomhet i Melhus til neste nivå.

Jeg ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!