Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Meråker

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Meråker?

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, er jeg her for å tilby mine tjenester til bedrifter i Meråker. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med å nå dine mål.

Dine behov i Sverige dekkes

Enten du trenger hjelp med å etablere kontakt med svenske leverandører, utvide virksomheten til Sverige, eller navigere i det svenske regelverket, er jeg din kontaktperson. Jeg tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.

Tjenester for økt suksess

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dokumenter og markedsmateriell er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser som ivaretar din bedrifts budskap og tonefall.
  • Forretningsrådgivning: Dra nytte av min ekspertise og innsikt i det svenske næringslivet. Jeg hjelper deg med å forstå markedstrender, identifisere potensielle samarbeidspartnere og utvikle effektive strategier for vekst.
  • Markedskonsulenttjenester: La meg hjelpe deg med å nå det svenske publikummet. Jeg kan bistå med markedsundersøkelser, utvikling av markedsføringsmateriell og implementering av effektive markedsføringskampanjer.
  • Kulturell veiledning: Å forstå den svenske forretningskulturen er avgjørende for å bygge positive relasjoner og oppnå suksess. Jeg gir deg veiledning om kulturelle forskjeller og skikker for å sikre effektiv kommunikasjon og samarbeid.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Erfaring og ekspertise: Med lang erfaring og dyptgående kunnskap om både det norske og svenske markedet, er jeg godt rustet til å hjelpe din bedrift med å lykkes.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet og dets regler og forskrifter.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr fleksible tjenester som tilpasses dine spesifikke behov og mål.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske behov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og kostnader.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at jeg kan hjelpe din bedrift i Meråker med å nå sine mål i Sverige. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan bistå deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!