Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Midt-Telemark

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Midt-Telemark med deres svenske behov

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Midt-Telemark. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å gi sømløs assistanse med deres svenske forretningsbehov, og bidra til å styrke deres økonomiske suksess.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svenske oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk, noe som er avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Veiledning og ekspertise for å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og etablere vellykkede forbindelser.
  • Markedsoperasjon og -analyse: Hjelp med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet, basert på grundig analyse og innsikt.
  • Salgsstøtte: Støtte for å øke salget til svenske kunder, inkludert utvikling av salgsmateriell, kundeoppfølging og forhandlinger.
  • Produktlansering: Ekspertise på å lansere produkter og tjenester på det svenske markedet, og sikre overholdelse av lokale forskrifter og standarder.
  • Andre forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre tjenester som kan være relevante for din bedrift, så kontakt meg gjerne for å diskutere dine spesifikke behov.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kompetansen og nettverket for å sikre din suksess.
  • Unik forståelse for begge markeder: Min dype forståelse for både det norske og svenske markedet gjør meg i stand til å bygge bro mellom de to og sikre en smidig overgang til det svenske markedet.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber dedikert for å levere skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov og tidsfrister, på en profesjonell og effektiv måte.

Distanse er ingen hindring

Min beliggenhet i Sverige trenger ikke være en barriere for et vellykket samarbeid. Moderne teknologi gjør det enkelt å kommunisere og samarbeide effektivt på tvers av landegrensene.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Midt-Telemark å nå sine mål i Sverige. Kontakt meg gjerne for å starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!