Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Mo i Rana

Din svenske forretningspartner i Mo i Rana

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Mo i Rana. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å tilby en omfattende pakke med svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift til å vokse og lykkes.

Øk effektiviteten med perfekte oversettelser

Et avgjørende aspekt ved å drive forretninger på tvers av landegrenser er effektiv kommunikasjon. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet nøyaktig og flytende på svensk. Dette er avgjørende for å bygge tillit og forståelse med svenske kunder, partnere og leverandører.

Utvid horisonten din med andre svenske forretningstjenester

I tillegg til oversettelser tilbyr jeg også en rekke andre svenske forretningstjenester som kan hjelpe deg med å nå dine mål. Disse inkluderer:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få ekspertise på det svenske markedet for å utvikle effektive markedsføringsstrategier og forstå dine kunders behov.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å få råd om alt fra produktutvikling til salgsstrategier.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Få hjelp med å navigere i det svenske byråkratiet og sette opp et vellykket datterselskap.
  • Andre forretningstjenester: Skulle du ha andre behov knyttet til å drive forretninger i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å finne de riktige ressursene og kontaktene.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår den unike dynamikken i norsk-svenske forretningsforbindelser, og jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift med å lykkes på det svenske markedet. Her er hvorfor jeg er det beste valget for deg:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse innen svenske forretningstjenester: Jeg tilbyr en omfattende pakke med tjenester som dekker alle dine behov.
  • Lokalkunnskap og nettverk: Min base i Sverige gir meg tilgang til lokalkunnskap og et bredt nettverk.
  • Effektiv og personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og levere skreddersydde løsninger.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå på det svenske markedet? Ta kontakt med meg i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem, så ikke nøl med å kontakte meg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!