Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Moen

Ønsker du hjelp med svenske forretningstjenester i Moen?

Som erfaren bedriftskonsulent i Sverige kan jeg hjelpe din bedrift i Moen med en rekke svenske forretningstjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid. Tvert imot kan min svenske kompetanse gi din bedrift i Moen et fortrinn i det norske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Feilfri oversettelser: Profesjonelle og nyanserte oversettelser av all din bedriftskommunikasjon til perfekt svensk.
  • Markedsføring og markedsanalyser: Effektiv markedsføring på det svenske markedet, basert på grundige analyser og tilpasset ditt spesifikke produktsortiment og målgruppe.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Strategisk rådgivning og veiledning for å hjelpe din bedrift med å ekspandere til det svenske markedet og oppnå suksess.
  • Salgsstøtte: Effektiv salgsstøtte som bidrar til å øke salget og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Bistand med å etablere og drive datterselskaper i Sverige, slik at du kan dra nytte av fordelene ved det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din beste ressurs for svenske forretningstjenester av flere grunner:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Min brede kompetanse innenfor ulike forretningsområder sikrer at jeg kan gi deg skreddersydde løsninger.
  • Lokalkjennskap og nettverk: Jeg har god kjennskap til det svenske markedet og et bredt nettverk av kontakter. Dette gjør meg i stand til å gi deg verdifull innsikt og bistå deg med å knytte viktige forbindelser.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber effektivt og målrettet for å oppnå de beste resultatene for din bedrift. Jeg er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine mål i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag!

Er du interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Moen med svenske forretningstjenester? Ta gjerne kontakt med meg i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som bidrar til din bedrifts suksess!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!