Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Molde

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Molde

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Molde. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine behov for ulike svenske tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Molde?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Molde til å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig oversettelse av dokumenter, markedsføringsmateriell og andre viktige tekster til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan bistå deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier for å nå dine mål i det svenske markedet.
  • Markedsoppføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og gjennomføre vellykkede markedsføringskampanjer for å nå nye kunder i Sverige.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige.
  • Andre forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre forretningstjenester, for eksempel markedsundersøkelser, forretningsplanlegging og nettverksbygging.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Molde:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Dyptgående kunnskap om det svenske markedet: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer.
  • Effektiv og personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig og effektiv service for å møte dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Min base i Sverige forhindrer meg ikke i å hjelpe deg med å oppnå dine mål i Molde. Vi kan enkelt samarbeide via e-post, telefon og videokonferanser.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Molde til å vokse og lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!