Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Møre og Romsdal

Øk din bedrift i Møre og Romsdal med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Møre og Romsdal som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Da kan jeg være den ressursen du leter etter. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, har jeg den kompetansen og erfaringen som trengs for å hjelpe din bedrift til å lykkes.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Møre og Romsdal å vokse og blomstre. Her er noen av de viktigste områdene jeg kan bistå deg med:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med et svensk publikum. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og profesjonelt.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske næringslivet, og jeg kan gi deg råd om alt fra å etablere en virksomhet i Sverige til å navigere i det juridiske og byråkratiske systemet.
  • Markedskjennskap: Det svenske markedet har sine egne særtrekk og nyanser. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og utvikle effektive strategier for å nå dine mål.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter og organisasjoner er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter og bygge verdifulle relasjoner.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Møre og Romsdal:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg er basert i Sverige, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som bedrifter i Møre og Romsdal står overfor.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg den personlige oppmerksomheten og støtten du trenger for å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Møre og Romsdal å vokse og lykkes i Sverige, kan du ta kontakt med meg i dag. Avstanden er ikke noe problem, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!