Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Mosjøen

Din svenske forretningsforbindelse i Mosjøen

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Mosjøen. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov i Norge.

Tjenester for å styrke din bedrift i Mosjøen

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Mosjøen å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette markedsføringsmateriell, nettsider eller forretningsdokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en klar og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter innen en rekke bransjer. Jeg kan gi deg råd om alt fra markedsføring og salg til økonomi og drift.
  • Markedskultur og forretningsforbindelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og etablere verdifulle forbindelser med svenske bedrifter.
  • Effektivisering av forretningsprosesser: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere områder for forbedring i dine forretningsprosesser og implementere endringer som kan spare deg tid og penger.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Mosjøen:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det svenske markedet og forretningskulturen, og jeg kan bruke denne kunnskapen til din fordel.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov, og jeg tilbyr konkurransedyktige priser.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Mosjøen og Sverige er ingen hindring for suksess. Du kan enkelt nå meg via e-post for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!