Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Moskenes

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Moskenes

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge. Med base i Sverige kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Moskenes og hjelpe dem med å få tilgang til et bredt spekter av svenske forretningstjenester.

Hvordan kan mine tjenester hjelpe bedrifter i Moskenes?

Moskenes er en kommune med et sterkt fokus på turisme, og mange bedrifter i området er avhengige av å kommunisere effektivt med svenske turister. Ved å benytte seg av mine tjenester innen oversettelse, kan Moskenes-baserte bedrifter sikre at deres markedsføringsmateriell, nettsteder og annen viktig kommunikasjon er tydelig og engasjerende for et svensk publikum. Dette kan føre til økt kundestrøm, omsetning og lønnsomhet.

Hvilke tjenester tilbyr jeg?

  • Oversettelse: Jeg tilbyr profesjonell oversettelse av dokumenter, nettsider, markedsføringsmateriell og mer fra norsk til svensk og omvendt.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi råd og veiledning til bedrifter i Moskenes om hvordan de kan navigere i det svenske markedet, etablere forbindelser med svenske partnere og dra nytte av forretningsmuligheter i Sverige.
  • Markedskultur: Jeg kan hjelpe bedrifter i Moskenes med å forstå den svenske forretningskulturen og tilpasse sin kommunikasjon og markedsføringsstrategier deretter.
  • Kundeinnsikt: Jeg kan gi verdifulle innsiktsrapporter om svenske kunders preferanser, vaner og forventninger, slik at Moskenes-baserte bedrifter kan skreddersy sine produkter og tjenester for å møte deres behov.

Hvorfor velge meg?

Jeg er den perfekte partneren for bedrifter i Moskenes som ønsker å utvide virksomheten til Sverige eller forbedre kommunikasjonen med svenske kunder. Her er hvorfor:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet.
  • Språkkunnskap: Jeg er flytende i både norsk og svensk, og jeg forstår nyansene i begge språk.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å gi mine kunder personlig service og skreddersydde løsninger.

Ta kontakt i dag!

Er du en bedrift i Moskenes som ønsker å dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Ta kontakt med meg i dag for å få en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å bringe din virksomhet til neste nivå!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!