Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Moss

Som svensk næringslivskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Moss

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til Moss-regionen. Med base i Sverige kan jeg tilby en unik kombinasjon av lokalkunnskap og svensk ekspertise, noe som gir din bedrift en fordel i det skandinaviske markedet.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe din bedrift med å lykkes, inkludert:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier, utvide virksomheten din til Sverige og navigere i det svenske næringslivet.
  • Forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg til viktige kontakter og potensielle samarbeidspartnere i Sverige, og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner på tvers av landegrensene.
  • Administrativ bistand: Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon. Jeg kan sikre at budskapet ditt blir formidlet tydelig og profesjonelt på begge språk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Moss:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge med å lykkes, og jeg har den nødvendige kompetansen og erfaringen for å hjelpe din bedrift med å nå sine mål.
  • Unik svensk ekspertise: Min base i Sverige gir meg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og næringslivet, noe som er en uvurderlig ressurs for din bedrift.
  • Lokalt perspektiv: Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som bedrifter i Moss står overfor, og jeg kan skreddersy mine tjenester for å møte dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg dedikert til å hjelpe bedrifter i Moss lykkes. Moderne teknologi gjør det enkelt for oss å samarbeide effektivt, uansett avstand.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!