Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Myra

Jeg er din svenske forretningsforbindelse – Øk bedriftens suksess i Myra, Norge

Myra, en idyllisk by ved kysten, er kjent for sin rike historie, varme mennesker og blomstrende næringsliv. Som svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, er jeg her for å tilby mine tjenester og bli din bro til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Myra?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe bedriften din i Myra å vokse og blomstre:

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for suksess på tvers av landegrensene. Jeg sørger for at budskapet ditt når frem på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Å navigere i det svenske markedet kan være utfordrende. Jeg hjelper deg med å forstå forretningslandskapet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsnettverk og relasjonsbygging: Bygge sterke relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes. Jeg bruker mitt nettverk og erfaring til å koble deg med de rette menneskene og organisasjonene.
  • Effektivisering og kostnadsbesparelser: Å drive virksomhet på tvers av landegrensene kan være kostbart. Jeg hjelper deg med å identifisere områder for kostnadsbesparelser og effektivisering av driften.
  • Strategisk rådgivning: Uansett dine mål i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å utvikle en solid strategi for å nå dem. Jeg gir deg råd om alt fra markedsinngang til forretningsutvikling.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en konsulent; jeg er din svenske forretningsforbindelse. Med min dype forståelse av både det norske og svenske markedet, kulturelle nyanser og langvarige erfaring, er jeg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet utallige norske selskaper med å lykkes i Sverige.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å passe ditt budsjett og gi deg maksimal verdi for pengene.
  • Lokal tilstedeværelse: Til tross for at jeg er basert i Sverige, er jeg forpliktet til å hjelpe bedrifter i Myra lykkes.

La oss starte samarbeidet i dag

Jeg er spent på å lære mer om din bedrift og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!