Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Myre

Din svenske næringslivspartner i Myre, Norge

Myre, en sjarmerende kystby i Øksnes kommune i Nord-Norge, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Byen er et knutepunkt for fiskeri, turisme og servicebransjer, og med sin beliggenhet nær Lofoten opplever Myre stadig økende turisme og næringsaktivitet.

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter, ser jeg et stort potensial for samarbeid med bedrifter i Myre. Min base i Sverige utgjør ingen hindring, og jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Myre?

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe bedrifter i Myre med å nå sine mål. Her er noen få eksempler:

  • Rådgivning og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide strategier, forbedre driften og oppnå dine forretningsmål.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Jeg kan hjelpe deg med å nå nye kunder, øke merkevarekjennskapen og booste salget.
  • Forretningsforbindelser i Sverige: Jeg kan koble deg med potensielle samarbeidspartnere, leverandører og kunder i Sverige.
  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er en av mine spesialiteter, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg tilbyr også bistand innen områder som administrative tjenester, markedsundersøkelser og forretningsanalyse.

Hvorfor velge meg som din svenske næringslivspartner?

Jeg er din bro til det svenske markedet, og jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som bedrifter i Myre står overfor. Her er hvorfor jeg er det beste valget for deg:

  • Lang erfaring og dokumentert resultat: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har omfattende kunnskap om både det norske og svenske næringslivet.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å møte dem.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer tydelig og effektivt på tvers av landegrenser.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Myre å nå nye høyder. Avstanden mellom Myre og Sverige er ingen hindring for suksess.

Du kan enkelt kontakte meg via e-post for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!