Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Mysen

Hvordan kan en svensk næringslivskonsulent hjelpe din bedrift i Mysen, Norge?

Mysen er en sjarmerende by i Indre Østfold kommune, Norge, med en rik historie og et blomstrende næringsliv. Byen er kjent for sin papirindustri, og huser også en rekke små og mellomstore bedrifter innenfor ulike bransjer.

Hvis du driver en bedrift i Mysen, og ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller samarbeide med svenske selskaper, kan en svensk næringslivskonsulent være en uvurderlig ressurs. Med lang erfaring og ekspertise på det svenske markedet, kan jeg hjelpe deg med å navigere de juridiske og kulturelle forskjellene, samt å knytte verdifulle kontakter i Sverige.

Tjenester jeg tilbyr for bedrifter i Mysen:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere, samt bistå deg med forretningsutvikling og vekst.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til svensk er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt blir formidlet på en klar og tydelig måte.
  • Rådgivning og veiledning: Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til kulturelle forskjeller og forretningsskikk i Sverige. Min erfaring og kunnskap kan hjelpe deg med å unngå fallgruver og ta veloverveide beslutninger.
  • Etablering og drift: Skal du etablere en filial i Sverige, eller trenger du hjelp med å drive din virksomhet på tvers av landegrensene? Jeg kan bistå deg med hele prosessen, fra registrering av selskap til lønnshåndtering og administrative oppgaver.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med en solid bakgrunn innen næringslivet og mange års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, kan jeg tilby deg uvurderlig kunnskap og ekspertise.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, både innenfor næringslivet og myndigheter. Dette nettverket kan være avgjørende for å få tilgang til nye markeder, finne potensielle samarbeidspartnere og få ting gjort.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber effektivt og profesjonelt, og er alltid oppdatert på de siste endringene i det svenske markedet. Du kan være trygg på at du får kvalitetshjelp som tar hensyn til dine spesifikke behov.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Mysen med å lykkes i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!