Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nærøysund

Din bro til Sverige: Økonomisk vekst gjennom tettere samarbeid

Nærøysund, en idyllisk kystbygd i Trøndelag, er kjent for sin fantastiske natur og rike kulturarv. Men visste du at nærere samarbeid med Sverige kan gi betydelige økonomiske fordeler for din bedrift i Nærøysund?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, kan jeg være din bro til det svenske markedet. Med base i Sverige, har jeg omfattende kunnskap om svensk næringsliv og regelverk, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de unike utfordringene og mulighetene som oppstår ved grenseoverskridende samarbeid.

Tjenester for vekst

Her er noen av måtene jeg kan hjelpe din bedrift i Nærøysund å blomstre:

 • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få innblikk i det svenske markedet, identifiser potensielle kunder og samarbeidspartnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier skreddersydd for svenske forbrukere.
 • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertveiledning om alt fra produkt- og tjenesteutvikling til forretningsplanlegging og optimalisering av driften.
 • Etablering og drift i Sverige: Trenger du hjelp med å etablere et datterselskap eller registrere din virksomhet i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at du overholder alle gjeldende lover og regler.
 • Språktjenester: Nøyaktige og flytende oversettelser er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du unngår misforståelser og sikrer en profesjonell fremtoning.

Fordelene ved samarbeid

Å samarbeide med en svensk forretningskonsulent kan gi din bedrift i Nærøysund en rekke fordeler:

 • Økt salg og markedsandeler: Få tilgang til det store og lukrative svenske markedet.
 • Reduserte kostnader: Dra nytte av min ekspertise og unngå dyre feil ved å ekspandere til Sverige på egenhånd.
 • Forbedret effektivitet: Streamlin forretningsprosessene dine og spar tid og penger.
 • Verdifull kunnskap og innsikt: Få tilgang til min ekspertise og kunnskap om det svenske markedet.

Din beste partner for suksess i Sverige

Hvorfor velge meg som din svenske forretningskonsulent?

 • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske selskaper lykkes i Sverige.
 • Dyptgående kunnskap om det svenske markedet: Jeg har omfattende kunnskap om svensk næringsliv, kultur og regelverk.
 • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få din bedrift inn på markedet.
 • Personlig tilnærming: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr mine tjenester for å oppnå dine mål.

Jeg er din bro til Sverige, og jeg er klar til å hjelpe deg med å ta din bedrift i Nærøysund til neste nivå. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!