Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Narvik

Din svenske forretningsforbindelse i Narvik

Narvik, en historisk by i hjertet av Nord-Norge, er kjent for sin fantastiske natur, rike industriarv og blomstrende næringsliv. Som et profesjonell svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, ser jeg et stort potensial for samarbeid mellom Narvik og Sverige.

Øk forretningsmulighetene dine med svenske tjenester

Svenske bedrifter er kjent for sin innovative tilnærming, effektivitet og høye kvalitet. Gjennom meg kan du få tilgang til et bredt spekter av svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift i Narvik å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning fra erfarne svenske konsulenter som kan hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive strategier for din bedrift.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Utnytt svensk ekspertise innen markedsføring og få hjelp til å nå nye kunder og markeder.
  • Salg og forretningsutvikling: Lær av svenske salgs- og forretningsutviklingsteknikker for å øke salget og bygge langsiktige kundeforhold.
  • Produktutvikling og design: Få tilgang til innovative svenske designere og produktutviklere som kan hjelpe deg med å skape nye produkter og tjenester.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger enkelt i det svenske juridiske og administrative landskapet med veiledning fra erfarne svenske advokater og byråkrater.

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg tilbyr perfekte svenske oversettelser av all din forretningskorrespondanse, markedsføringsmateriell og juridiske dokumenter. Dette sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig til dine svenske samarbeidspartnere.

Din beste partner for svensk-norsk samarbeid

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å lykkes i det svenske markedet. Med min omfattende erfaring, nettverk av kontakter og dypere forståelse av både svensk og norsk næringsliv, er jeg den ideelle partneren for å navigere i grenseoverskridende samarbeid.

Enten du leter etter nye forretningsmuligheter i Sverige, trenger hjelp til å utvide virksomheten din til det svenske markedet, eller ganske enkelt trenger veiledning om hvordan du kan samarbeide effektivt med svenske selskaper, er jeg her for å hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som vil bidra til suksess for din bedrift i Narvik.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!