Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nes

Ønsker du hjelp fra Sverige til å få din bedrift i Nes til å blomstre?

Din svenske forretningsforbindelse

Er du en bedriftseier i Nes, Norge, som søker etter nye muligheter for vekst og utvikling? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Om Nes

Nes kommune ligger i Viken fylke, og er kjent for sin vakre natur og nærhet til Oslo. Kommunen har et aktivt næringsliv, med fokus på jordbruk, reiseliv og servicebransjen.

Tjenester for din bedrift i Nes

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Nes å nå sine mål:

  • Perfekt oversettelse til svensk: Språk er nøkkelen til å bygge relasjoner og utvide virksomheten din til nye markeder. Jeg kan hjelpe deg med å kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og investorer gjennom profesjonelle og kulturelt nyanserte oversettelser.
  • Markedsoppføring og forretningsutvikling i Sverige: Ønsker du å nå et bredere svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet, samt bistå deg med å finne nye forretningsmuligheter og etablere verdifulle kontakter i Sverige.
  • Forretningsrådgivning og veiledning: Uansett om du trenger hjelp med å navigere i det svenske byråkratiet, forstå det svenske næringslivet eller utarbeide en solid forretningsplan, kan jeg tilby deg skreddersydde råd og veiledning basert på min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkunnskap og erfaring: Med min lange erfaring med å hjelpe norske bedrifter og min inngående forståelse av det svenske markedet, er jeg godt rustet til å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, slipper du kostnadene ved å etablere et eget kontor i Sverige, og kan fokusere på å drive kjernevirksomheten din.
  • Språklig ekspertise: Som din svenske forretningsforbindelse, sikrer jeg at all kommunikasjon er klar, presis og kulturelt relevant.

Neste steg

Er du klar til å ta din bedrift i Nes til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!