Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nesbyen

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Nesbyen

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Nesbyen som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og forretningsmuligheter.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Nesbyen?

Nesbyen er en vakker by med et blomstrende næringsliv. Mange bedrifter i regionen ser mot Sverige for å utvide virksomheten og øke lønnsomheten. Her er noen måter jeg kan bistå din bedrift på:

  • Forretningsutvikling: Jeg hjelper deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive strategier for å komme inn på det svenske markedet.
  • Markedskunnskap: Jeg deler min kunnskap om det svenske markedet, forbrukertrender, lover og regler, slik at du kan ta informerte beslutninger for din bedrift.
  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester av høy kvalitet, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og partnere.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg bistår deg med å finne pålitelige leverandører og samarbeidspartnere i Sverige, samt å navigere i byråkratiet og det juridiske systemet.

Hvorfor velge meg?

Jeg er den perfekte brobyggeren mellom din bedrift i Nesbyen og det svenske markedet. Her er hvorfor du bør velge meg:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske næringslivet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull informasjon og forretningsmuligheter.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber målrettet og effektivt for å levere konkrete resultater som hjelper din bedrift til å lykkes i Sverige.
  • Kostnadseffektiv: Å benytte seg av mine tjenester er en kostnadseffektiv måte å få tilgang til svensk kompetanse og forretningsmuligheter uten å måtte etablere eget kontor i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!