Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nesna

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din virksomhet i Nesna, Norge?

Nesna, en sjarmerende kystby i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur og rike historie. Byen har et blomstrende næringsliv, med fokus på fiskeri, turisme og servicebransjer. Men som alle virksomheter, står også nesnabedriftene overfor utfordringer i et stadig mer globalisert marked. Her kan en erfaren svensk bedriftskonsulent tilby verdifull bistand.

Din svenske forbindelse for forretningsbehov

Jeg er en erfaren svensk bedriftskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999. Min base i Sverige gir meg enkel tilgang til et bredt spekter av svenske ressurser og tjenester, som alle kan være fordelaktige for din virksomhet i Nesna.

Tjenester for å hjelpe din bedrift å blomstre

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens internasjonale marked. Jeg kan hjelpe deg med å overvinne språkbarrierer ved å levere feilfrie og nyanserte oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk.
  • Markedsføring og forretningsutvikling: Ønsker du å nå et svensk publikum eller utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og forretningsplaner som er skreddersydde for det svenske markedet.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Å bygge relasjoner med svenske selskaper kan være avgjørende for å øke salget og ekspandere virksomheten din. Jeg kan koble deg sammen med potensielle kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Forretningskultur og skikk: Å forstå den svenske forretningskulturen er avgjørende for å bygge vellykkede relasjoner og unngå misforståelser. Jeg kan gi deg innsikt i svenske forretningsskikker og hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en bedriftskonsulent; Jeg er din svenske forbindelse. Med min erfaring, nettverk og kunnskap om det svenske markedet, kan jeg hjelpe deg med å overvinne utfordringer, gripe muligheter og oppnå suksess i Sverige.

Enten du trenger hjelp med markedsføring, salg, forretningsutvikling eller bare ønsker å forstå det svenske markedet bedre, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden er ingen hindring – jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!